Magazin > VIP
45 ogledov

Prepričana, da ni šlo za potegavščino

Žana trdi, da producenti niso bili zadovoljni z objavo v Obrazih, in so zato zah Žurnal24 main
"Imam dokaze, ki potrjujejo njegovo identiteto," trdi novinarka Obrazov Tjaša Kokalj in zavrača govorice, da je njo in pevko Žano nekdo potegnil za nos.

Potem ko naj bi Žani Povše ponudili vlogo v dveh hollywoodskih filmih, so nekateri pisali, da gre za potegavščino, kateri sta nasedli tako Žana kot urednica Obrazov. A novinarka Tjaša Kokalj, ki je napisala zgodbo in naredila intervju z igralcem Raulom Julio-Levyjem, ki naj bi naši pevki odprl pot v Hollywood, zatrjuje, da se je zagotovo pogovarjala s pravo osebo. "Stoodstotna sem, da je to on. Imam dokaze, ki potrjujejo njegovo identiteto."

 

Po Tjašinih besedah naj bi Levy Žani predlagal, naj zgodbo o odhodu v Hollywood pove slovenski reviji, in Žana je izbrala Obraze. Tjaša je nato napisala članek in prek spletne klepetalnice Skype z Levyjem naredila intervju.

 

Pogovor z Levyjem

Ta ji je natančno opisal, kakšne načrte imajo z Žano in zakaj so izbrali prav njo. "Zelo je bil ponosen na svoji vlogi, še posebno na vlogo v filmu The Chronicles Of The Mayan Tunnel, kjer bo prvi Latinskoameričan, ki bo postal superjunak. Ob tem sva govorila tudi o naslovu in predlagal je nekaj v smislu 'Prvi latinskoameriški superjunak bo delal z našo Žano' ali če povem z njegovimi besedami: 'First Latin-superhero will work with our Žana'," nam je pojasnila Tjaša in dodala, da je bila uredniška odločitev o naslovu kasneje drugačna.

 

Tja%C5%A1a Kokalj | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Levy je Tjaši še pojasnil, da se bo Žana v prvem filmu Havana Heat borila z Jeanom Claudom Van Dammom v glavni vlogi. "Povedal je, da ga je Žana očarala, saj ima velik talent za igranje, ki ga je pokazala tudi z videoposnetki, ki mu jih je pošiljala na njegovo željo. Ponudili so ji tudi vlogo čarovnice v filmu The Chronicles Of The Mayan Tunnel."

 

Članek mu ni bil všeč

Levy je bil po Tjašinih besedah z njenim delom več kot zadovoljen, zadovoljna je bila tudi Žana. Po objavi pa sta oba spremenila mnenje. "Največje nezadovoljstvo je Levy pokazal nad fotografijo, ki smo jo objavili. Šlo je za agencijsko fotografijo, saj so bile tiste, ki jih je poslal on, zelo slabe kakovosti in neprimerne za tisk. Odločili smo se za to fotografijo, ki ga je precej razburila, saj je, kot je dejal, stara in je na njej neprepoznaven ter rahlo okrogel," pojasnjuje Tjaša.

 

A nezadovoljen ni bil le s fotografijo. "Zmotilo ga je zaporedje imen svetovnih zvezdnikov, s katerimi bo Žana nastopila v filmu. Gospoda Levyja sem postavila na zadnje mesto, in to ga je zelo zmotilo."

 

In zaradi tega naj bi Žana, kot nam je včeraj povedala sama, izgubila vlogi v obeh filmih. "Ker so Obrazi tako sposobna revija, so mi naredili velik problem ... Rešujem ga, ampak ne verjamem, da je rešljiv!" je napisala na svojem profilu na Facebooku, nam pa povedala: "Zaradi Obrazov sem imela težave, ker niso objavili takšnega članka, kot so bili dogovorjeni s producenti. Producenti so mi postavili ultimat, da dobim vlogo, če tožim Obraze. Seveda sem rekla, da tega ne bom naredila, in se s tem odpovedala vlogi."

 

Kokaljeva del Žanine trditve potrjuje, saj Levyju članek res ni bil všeč, a ne more potrditi, da bi zaradi tega izgubila vlogo. "To zelo težko komentiram, saj nisem bila zraven med njunimi dogovarjanji. Nisem bila v kontaktu z obema hkrati, pogovori so potekali z vsakim posebej," je za konec povedala Tjaša in dodala: "Mi smo napisali zgodbo, ki sta nam jo dala."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.