Magazin > VIP
24918 ogledov

Primitivizem: Hajdi Korošec pravi, da ima tega 'poln kufer'

hajdi korošec Instagram
Pravi, da ne pomni, kdaj je nazadnje dobila tak odziv.

Pevka, podjetnica in vplivnica Hajdi Korošec Jazbinšek je dogajanje v Srbiji, kjer je 13-letnik na svoji šoli ubil več ljudi, močno pretreslo, zato je o tem spregovorila na svojem profilu na Instagramu. 

Pravi, da je želela spregovoriti o vzrokih, ki so prepeljali do prelivanja krvi, in ti mnogokrat tičijo v izločanju, grupiranju, primitivizmu ... Tega je bila po objavi deležna tudi sama. "Tega imam poln kufer," pravi mamica dveh dečkov, ki ne pomni, kdaj je nazadnje dobila takšen odziv.

"Se bo na naslednjem križarjenju sprostila", "Ah, revica, pa koga briga, rabi pozornost spet", "Žalostno od nje, da na račun mamine bolezni reklamira obnovo stanovanja", je le nekaj komentarjev, ki so leteli na Korošec Jazbinšek, ki je močno zaskrbljena nad stanjem družbe, saj opaža, da je vse več zlobe. Pravi, da je čas, da se oglasijo ljudje, ki imajo kaj pametnega za povedati in želijo družbi dobro.

Hajdi je opazila, da se na nizkoten nivo pogostokrat spuščajo ženske srednjih let. "Ženske, ki bi morale biti zmožne empatije, so zmožne največjega gnusa od primitivizma," je dejala. Ko si je Hajdi podrobneje ogledala profile svojih kritikov, je opazila, da so ravno te ženske na svojih Facebook profilih pisale, da je treba moliti za žrtve, hkrati pa "zganjajo primitivizem".

Hajdi opozarja, da so besede metki in da je treba paziti, kako komuniciramo. Starši bi se morali poleg tega zavedati, da so največji vplivneži, po katerih se otroci zgledujejo. "Dovolj je tega, razum mora spregovoriti," zaključuje naša vplivnica. 

Komentarjev 14
  • ava 01:21 11.maj 2023.

    Popolnoma pravilno povedala. Tako primitivnrga naroda zlepa ne najdes naokoli. Zal pa se tega ne zavedajo, ker vecina njih enakih.

  • rd2dmk2 20:57 09.maj 2023.

    namest da bluzi po netu jo čaka na pol sesuto stanavajne. lot naj se dela in naj da mir. če ji pa tist poln kufr dela dren med obnovo. pa naj ga prime in nese na deponijo. najbolj za celotno ...prikaži več človesštvo bo to, če bosta dva ostala na deponiji.

  • Majazmaja 17:21 09.maj 2023.

    Dejstvo je, da je ženska attent10n wh0re.