Magazin > VIP
8508 ogledov

Presenečenje: Na britanskem dvoru bodo drugo leto zibali!

zara tindall Profimedia
Ponosni očka sporočil veselo novico.

Hčerka princese Anne, Zara Tindall, je noseča. To je v svojem podkastu razkril njen mož, nekdanji igralec ragbija, Mike Tindall. "Za mano je dober teden. Pretekli teden smo imeli pregled – na poti je tretji Tindall,“ je povedal in dodal, da je Zara presrečna.

Par že ima dve hčerki, 6-letno Mio in 2-letno Leno, ki si še ene sestrice ali bratca močno želita. Še zlasti Mia, ki pa je za novico izvedela isti dan kot svetovna javnost. Par ji namreč do pregleda ni želel povedati, da je Zara noseča, ker se je bal, da bo 6-letnica v šoli vse izblebetala. 

zara tindall | Avtor: Profimedia Profimedia

Mike in Zara sta bila tokrat zelo previdna. Zara je namreč leta 2016 doživela spontani splav. "Po splavu nama je pisalo veliko ljudi, ki so doživeli isto. V najinem primeru je šlo za nekaj zelo redkega: narava nama je povedala, da 'tale ni pravi'. Najhujše pri tem je bilo to, da sva morala nato vsem povedati, kaj se je zgodilo.“

Mediji pišejo, da sta kraljica in njen mož navdušena nad novico o prihodu novega člana. 

zara tindall | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.