Magazin > VIP
1379 ogledov

Pretep Jankovićevih deklet

Damijan in Maxime v srečnih časih ... (Foto: Katja Kodba/Mediaspeed) Žurnal24 main
V nekem ljubljanskem lokalu je prišlo do incidenta med sedanjim in bivšim dekletom Damijana Jankovića. "Samo branila sem se," pravi Ursula.

Ursula Gawish in Maxime Pikula sta gostom ljubljanskega lokala Playa priredili pravi šov.
Vir je reviji Story povedal, da se je spor začel, ko sta se v lokalu zagledala Maxime, nekdanje dekle Damijana Jankovića, in Jure Janković. "Začela sta si mahati in počasi približevati drug drugemu z razprtimi rokami, ko je z desne Maxime popolnoma zalilo. Še nekaj trenutkov je tam stala v popolnem šoku in si poskušala obrisati lepljivo penino z obraza in las, da bi sploh lahko videla, kdo ji je to storil. Nenadoma je pred seboj z litrsko steklenico v rokah zagledala Ursulo Gawish, ki se ji je smejala v obraz," piše Story. Maxime naj bi nato v šoku odkorakala stran in zapustila lokal.

Skupila jo je tudi Ursula

Mimo mize, kjer so sedeli Maximini prijatelji, naj bi se nekaj trenutkov pozneje sprehodila Ursula in jih skupila. Ena od prijateljic njene nasprotnice naj bi jo namreč polila z vodo. Dekleti naj bi se nato začeli lasati. Ravs je končal varnostnik, ki je Ursulo pospremil iz lokala, a se je lepotička kmalu vrnila in žurala do jutranjih ur.

"Samo branila sem se"

Ursulina zgodba pa je drugačna. Po njenih besedah je Jure Maxime, ki naj bi mu skočila v objem, odrinil. Ta je priletela v Ursulo, ki jo je s pijačo po nesreči polila. Dekleti sta se nato začeli lasati. "Samo branila sem se. Maxime v medijih išče pozornost, za nas je pa čisto nepomembna," nam je razložila Ursula, mati Damijanove nekajmesečne hčerke Karoline.

Juretu "težili"

Ursula tudi pravi, da je varnostnik ni pospremil ven. Je pa ves čas stal pri njihovi mizi, ker so neki moški težili Juretu. Govorice, da so ga pretepli, Ursula ni želela komentirati.

 

Komentarjev 9
  • Šemefuky 16:23 18.april 2013.

    Kaj pa lahko človek pričakuje od teh balkancev? Pri teh pa ni prišlo do kršenja javnega reda in miru, če bi kak stari pijanček, bi ga že v keho strpali, ampak tem pa nima kdo niti položnice napisati.

  • dd 14:18 18.april 2013.

    Tile Jankovičevi, zgleda, da sploh ne znajo normalno živeti. Če ne kradejo ali grozijo, se pa pretepajo. Fuj

  • dragec 13:38 18.april 2013.

    BABE, NEUMNE, JE...LE BI SE ZA UMAZANI DENAR JANKOVIČEVIH