Magazin > VIP
4 ogledov

Pretepena manekenka skoraj izgubila nogo

Danielle Lloyd in fant Jamie O'Hara pred prihodom v klub, kjer so Danielle bruta
1/6
Žurnal24 main
Angleška manekenka je v nedavnem brutalnem pretepu izgubila toliko krvi, da je skoraj ostala brez noge. Zdravniki so jo rešili pred amputacijo, boriti so se morali tudi za njeno hrbtenico.
Danielle Lloyd je najhujše poškodbe noge in hrbtenice dobila, ko sta jo dve dekleti porinili na mizo, polno kozarcev. Razbito steklo ji je povzročilo hude rane, zaradi česar je izgubila ogromno krvi. Napadeno manekenko so nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer so jo zdravniki že pred operacijo opozorili, da je možna tudi amputacija.

Pristojni v zasebni bolnišnici v Wellingtonu so sporočili, da je imela Danielle neverjetno srečo, da ni ostala trajno hroma, nogo pa so ji z nekaj operacijami le uspeli rešiti. Globoke rane na hrbtenici so morali zašiti že v rešilnem avtomobilu, vsega skupaj je dobila dvajset šivov.

Nesrečno Britanko sedaj čaka več mesecev fizioterapije, da si bo lahko opomogla in normalno shodila. Trenutno okreva doma, kjer ji stoji ob strani njen fant Jamie O'Hara.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.