Magazin > VIP
9690 ogledov

Pretresena Tanja Kocman poskuša pomagati Mihi in Matiji

tanja kocman Facebook
Voditeljica Tanja Kocman in vratar pri Nogometnem klubu Celje Matjaž Rozman sta se zavzela za Miho L., ki je po tragediji v Gerečji vasi ostal brez sestre in staršev.

Pred nekaj dnevi je Slovenijo pretresla novica o trojnem umoru v Gerečji vasi. Policija je takoj po dejanju aretirala 35-letnega moškega, ki je umoril svojo nekdanjo partnerko in njena starša. Žrtev je za seboj pustila 4-letnega sina.

Na Facebooku je Mihi L., ki je v eni noči izgubil skoraj celo družino, priskočil na pomoč nogometni vratar Matjaž Rozman.
"Miha, dragi moj prijatelj. Na božični večer si v žalostni tragediji izgubil vse - mamo, očeta in sestro, a nisi sam! Prijatelji smo s tabo v dobrem in slabem, ti si bil vedno ob meni in tudi jaz sem zdaj ob tebi. V teh težkih časih sem se odločil, da ti pomagam. V tem trenutku dajem na licitacijo svoj reprezentančni dres iz Lige narodov. Garal sem zanj celo svojo kariero in pomeni mi veliko, ogromno, a ne več kot najino prijateljstvo. Na licitacijo ga dajem z veseljem, ker vem da bom s tem vsaj malo pomagal vama dvema, tebi in velikemu 4-letnemu korenjaku,“ je zapisal. 

Miha, dragi moj prijatelj.. na božično večer si v žalostni tragediji izgubil vse - mamo, očeta in sestro.. a nisi sam!...

Objavil/a Matjaž Rozman dne Ponedeljek, 28. december 2020


Oglasila se je tudi voditeljica Tanja Kocman. "Odkrito povedano, ne vem, kako bi načela to temo. Dejstvo je, da kdor koli od nas, ki je izgubil družinskega člana, ve, kako to zaboli in kako tega nikoli ne moreš pozabiti. Kaj šele, če nekoga izgubiš, na tak način,“ je začela čustven video, v katerem je svoje sledilce pozvala k darovanju denarne pomoči.


Če bi Mihu in njegovemu nečaku radi pomagali, lahko sredstva nakažete na spodnji račun (vir: Tanja Kocman)
Prejemnik: Zveza Leo klubov, Leo distrikt 129 Slovenija, Pot za Brdom 55, 1000 Ljubljana
IBAN: SI56 0310 0100 0043 328
BIC/SWIFT: SKBASI2X
Koda namena: CHAR
Namen: Za družino Lešnik
Sklic: SI00 122020

Komentarjev 2
  • botile 04:57 31.december 2020.

    www︎.︎FideLizy︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • marsal22 12:55 30.december 2020.

    ali se vam ne zdi , da malo pretiravate ?! Ker potem , bi morali pomagati vsaki družini , ki izgubi člana !