Magazin > VIP
2104 ogledov

Pretresljivo: Nihče ne ve, koliko časa je Bruceu Willisu še ostalo

Bruce Willis Instagram
Družina mu stoji ob strani.

Ferbruarja se je razvedelo, da je nekdanji akcijski junak Bruce Willis zbolel za frontotemporalno demenco, ki v njegovem primeru zelo hitro napreduje. Njegove najnovejše fotografije so pretresljive. 

Kako se počuti, ve le družina, nekaj informacij o njegovem stanju pa je z mediji delil tudi njegov prijatelj, ki pravi, da igralec ni več zmožen brati knjig, ga je pa prepoznal, a le za nekaj minut. Ob strani mu v teh težkih časih ne stojijo le žena in hčerke, ampak tudi bivša žena Demi Moore. Vsi menda živijo pod eno streho.

Vir je Us Weekly povedal, da se je zvezdnik popolnoma umaknil iz javnosti, da bi lahko čim več časa preživel s svojimi najbližjimi. Družbo mu ves čas dela vsaj en družinski član, še trdi vir. "Bruce ima dobre in slabe dneve, v zadnjih dveh mesecih pa je bilo več slabih ... Ta izkušnja je družino še bolj povezala. Nihče ne ve, koliko časa mu je še ostalo, zato uživajo v vsakem trenutku z njim," je še dodal. 

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 11:39 11.december 2023.

    Načeloma nihče od nas ne ve, koliko mu je še ostalo. Bruce je res legenda, a vsak dan pisati o njem je vseeno malo bizarno. V SLO je na tisoče takih ljudi, s katerimi moramo sočustvovati in jim pomagati

  • Kmodri 11:34 11.december 2023.

    Ja, sočustvujem. Tragedija!