Magazin > VIP
1830 ogledov

Pretresljivo: Zvezdnik razkril zadnji pogovor s pokojno mamo svojih otrok

kim porter
Je Kim Porter slutila, da bo kmalu umrla?

Za 47-letno Kim Porter, nekdanjo partnerko glasbenika Seana Combsa alias Diddyja, je bila usodna pljučnica. 

Kim in Sean sta se spoznala v devetdesetih letih. Njuno večletno razmerje je bilo burno. Porter je zvezdniku rodila tri otroke, Christiana (20) in dvojčici D’Lilo Star in Jessie James (11), kot lastnega otroka pa je vzgajala tudi glasbenikovega najstarejšega sina Quincyja (27). Par se je prvič razšel leta 1999. Ločitev je bila umazana, saj sta se na sodišču prepirala zaradi preživnine za Christiana. Leta 2003 sta se pobotala in dala ljubezni še eno možnost. Sreča je trajala le štiri leta. 

Kim in Sean sta ostala v dobrih odnosih. Glasbenik je sedaj razkril, kaj mu je nesrečnica rekla v njunem zadnjem pogovoru. “Neke noči sem se oglasil pri njej. Rekla je: ‘Puffy, pazi na moje otroke.’ To mi je rekla tik pred svojo smrtjo,” se spominja zvezdnik.
Ko je Diddy slišal za smrt svoje nekdanje ljubezni, ga je zgrabila panika, da bi otroci za tragedijo izvedeli iz medijev. “Takoj sem preklopil na “mami program”. V vse smeri sem razposlal ljudi, da otroci za vest ne bi izvedeli iz medijev ali družbenih omrežij.”

Diddy je še izjavil, da so se njuni pogovori vedno vrteli okoli otrok. Sedaj, tako pravi, ve, zakaj. “Na neki način me je na to situacijo pripravljala.”

kim porter Magazin Sean 'Diddy' Combs žaluje za mamo svojih treh otrok
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.