Magazin > VIP
60 ogledov

Prevarana Tori Spelling

Tori Spelling Dean McDermott FameFlynet
Igralko Tori Spelling naj bi njen mož prevaral.

Medtem ko se je Tori Spelling udeležila zabave v Los Angelesu, je njen mož Dean McDermott žural nekje v Kanadi. Tam je spoznal 28-letnico, ki trdi, da je z njim skočila med rjuhe. "Povedal mi je, da s Tori ne seksata," je povedala Emily Goodhand in mu verjela.

Goodhandova je za revijo Us Weekly razkrila, da se je z Deanom srečala v začetku decembra na neki zabavi, po dolgem popivanju pa ji je v torbico dal ključ od hotelske sobe in številko svojega mobilnega telefona. Ko je že hotela iti domov, si je premislila in šla v hotelsko sobo. Deana tam ni bilo, ko pa mu je poslala skoraj grozeče SMS sporočilo, da bo odšla, če ne pride v sobo v roku petih minut, se je Dean takoj primajal.

"Bil je romantičen in mi laskal. Govoril mi je, da sem zelo lepa, jaz pa sem ga prekinjala. Hotel je, da se počutim zelo dobro. Potem pa je čas za pogovor minil," je opisovala. Uporabila sta zaščito, po seksu pa sta kramljala o Tori. "Ljubim ženo. Zelo jo ljubim, vendar noče spati z mano," ji je zaupal.

Naslednji večer se je Goodhandova vrnila v hotel, kjer naj bi ji po njenih trditvah McDermott pokazal vroči posnetek seksa, ki ga je posnel s svojo ženo. Ker je gledanje posnetka zavrnila, sta se tisto noč samo pogovarjala in nista seksala.

Spellingova se je vedno bala za moževo zvestobo, saj sta razmerje pričela, ko sta bila oba še poročena. Priznala je, da se boji, da ji bo storil enako. Če vse trditve Goodhandove držijo, so bili Torijini strahovi upravičeni. Ali sledi še ena odmevna hollywoodska ločitev?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.