Magazin > VIP
35 ogledov

Prevarani Pattinson dal prvi intervju

Robert Pattinson FameFlynet
Rob Pattinson je bil gost Jona Stewarta, o koncu zveze s Kristen Stewart pa lepotec ni želel govoriti.

Prišel je dan, ko je moral prevarani Robert Pattinson spet pred novinarje. V ZDA so namreč začeli vrteti njegov novi film Cosmpolis. Prva postaja njegove promocijske turneje je bil The Daily Show z Jonom Stewartom.

Ta mu sicer ni postavljal neposrednih vprašanj o aferi Kristen Stewart, je pa na plan potegnil sladoled in se pošalil, da "sta kot dve punci", ki se pogovarjata o koncu ljubezni. Ker to iz igralca ni zvabilo želenega odziva, je Jon še izjavil, da mladi ljudje velikokrat menijo, da je konec zveze tudi konec sveta. "Tako je," je odgovoril Rob in dodal, da je šov okoli Kristen pozornost ljudi preusmeril od resničnih težav, ki pestijo Ameriko.

Priznal je tudi, da na zasebna vprašanja ne zna odgovarjati. "Moja težava je, da sem skopuh in nimam tiskovnega predstavnika, ki bi mi povedal, kaj naj rečem. Zdaj ga bom najel."

Kristen naj bi se tega intervjuja bala, saj je bil Rob nanjo zelo jezen. "Bil je jezen, ker je uničila ljubezen in ker ga je javno osramotila. Zdaj se je že pomiril in bo začel počasi razmišljati o tem, kaj bo storil s Kristen," je izdal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.