Magazin > VIP
28 ogledov

Prevarano soprogo odpeljal še v Dubaj

Rooney je namesto praznovanja rojstnega dneva s prijatelji izbral počitnice s sv Žurnal24 main
Škandalozni angleški nogometaš Wayne Rooney je odpovedal 90 tisoč funtov vredno rojstnodnevno zabavo in se s svojo soprogo odpravil na romantični oddih v Dubaj.

Angleški nogometaš Wayne Rooney se bo moral zaradi afere s prostitutko izpred par tednov še nekaj časa oddolževati za svoje grehe. Tako je zdaj odpovedal svojo rojstnodnevno zabavo, vredno 90 tisoč funtov (okrog 100 tisoč evrov), da sta z ženo Coleen za par dni obiskala Dubaj.

 

Zaradi trenutne poškodbe noge Wayne še ne igra za Manchester United, tako da mu je trener Sir Alex Ferguson dovolil, da s Coleen preživi še par romantičnih dni. Par namerava bivati v luksuznem hotelu Burj Al Arab, kamor je, zanimivo, odpeljal svojo soprogo tudi njegov angleški kolega iz kluba Chelsea, John Terry, po tem ko se je govorilo, da jo je prevaral.

 

Kot smo že pred kratkim pisali, je Rooney pred par dnevi razjezil tudi navijače Manchester Uniteda, ker je skritiziral svoje soigralce in rekel, da želi preiti v rivalski klub Manchester City. Zaradi tega so mu podvojili plačo na 200 tisoč funtov (222 tisoč evrov) na teden, vendar se je moral opravičiti navijačem in soigralcem.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.