Magazin > VIP
42 ogledov

Preveč seksi za 13-letnico?

Ariel Winter
1/3
Flynet
Mlada Ariel Winter se je na nedeljski podelitvi emmyjev pojavila v rožnati večerni obleki ter požela kritike, da je videti preveč seksi za 13-letnico.

Na letošnji 63. podelitvi televizijskih nagrad emmy skoraj ne bi prepoznali mlade igralke Ariel Winter. Trinajstletnica, ki v z emmyji nagrajeni humoristični seriji Modern Family igra piflarsko hčerko Alex Dunphy, si je za rdečo preprogo izbrala precej resno večerno obleko, v kateri je pokazala svoje oprsje.

Nekateri so menili, da je bila obleka neprimerna za dekle njene starosti in da je v njej pokazala preveč. Tako so se dokaj hitro pojavile kritike na Twitterju na račun njene pojave. "Ariel Winter, 13-letna Christina Hendricks," je zapisal eden, medtem ko jo je drugi primerjal z njeno soigralko v seriji: "Menim, da bosta v naslednji sezoni Ariel Winter in Sofia Vergara zamešani za dvojčici." "Ariel Winter je videti, kot bi se postarala za štiri leta," se je glasil tretji komentar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.