Magazin > VIP
25287 ogledov

Prevoz.org: Pia Filipčič imela bizarno izkušnjo

pia filipčič youtube
"Zgodba je tako bizarna, da bi se počutila 'krivo', če je ne bi delila,“ pravi zmagovalka Big Brotherja.

Pia Filipčič je posnela video o svoji izkušnji s Prevoz.org. Kot je povedala zmagovalka Big Brotherja, je pred časom potrebovala prevoz iz Ljubljane v Koper. Ker je z opravki v prestolnici končala prej, kot je predvidevala, je prvemu ponudniku, s katerim se je zmenila, dala "košarico" in poklicala drugega. Oglasila se ji je ženska, s katero sta se dogovorili, da jo pobere na železniški postaji, in sicer ob 15.30.

Nekaj čez tretjo uro jo je gospa poklicala, da bosta pred odhodom na Obalo odšli v Domžale po prijatelja, ki ju bo nato peljal v Koper. Ko sta prišli do njenega doma, je ženska, medtem ko sta čakali na prevoz, začela pakirati kovčke. Njen prijatelj se je le pripeljal in Pio je ob pogledu na njegov avtomobil kar zmrazilo – vozil je kabrioleta. "O, moj bog, bila sem pri frizerju in zdaj se bom vozila po avtocesti v tem karavanu brez strehe? Me bo še ven fuk****. Potem je bila tukaj še težava, ker sem velika, ona pa je imela več kovčkov, šotor,“ se Pia spominja tistega dne.

Voznik jo je vprašal, ali ima s sabo očala ali kapo. "Nato sem videla, zakaj ga je to zanimalo. Lase sem imela povsod. Zaradi vetra komaj gledaš, govoriš in živiš.“

To pa še bilo ni najhujše, kar je resničnostna zvezdnica doživela na tej vožnji. Pri Uncu je nastala daljša kolona. Pia je vozniku razložila, da bo gneče kmalu konec, saj potekajo cestna dela, a je mladenič ni hotel poslušati. Zapusti je avtocesto. "Po teh ovinkih in hribih je vozil 200 kilometrov na uro. Ne pretiravam.“ Po skoraj dveh urah vožnje pa so doživeli šok, saj so zagledali tablo z napisom Kočevje, kar pomeni, da so se vozili v napačno smer. Njihova vožnja do Kopra je tako trajala skoraj pet ur, je še dodala Pia, ki je upala, da ji za to vožnjo ne bo treba plačati, a je dekle brez slabe vesti sprejelo njen denar. Pii je bilo za evre na koncu vseeno. Bila je le vesela, da je prispela domov.

 

Komentarjev 6
  • smejka 16:07 22.september 2017.

    Joj joj joj...sem pa mislila, da se je kaj zgodilo.

  • barbie 12:41 22.september 2017.

    No zdej pa še povej kaj si jedla, kdaj si sla na sekret, kdaj si kksnga povlekla.. koga boli k za to????

  • speris 12:27 22.september 2017.

    karavan kabriole.. divje lol