Magazin > VIP
69 ogledov

Pri 73-ih mačka, da te kap!

Raquel Welch
1/7
FameFlynet
Na zabavi pred Emmyji se je igralka Raquel Welch, ki je nedavno dopolnila 73 let, pojavila v obleki, ki je jemala dih. Ni pa navdušila samo z izbrano obleko, temveč z vso svojo podobo.

Vse kaže, da se igralka, ki je nekdaj veljala za ameriški seks simbol, v zadnjih nekaj desetletjih ni niti malo postarala. Ko je pred dnevi stopila na rdečo preprogo na zabavi Variety & Women In Film Pre-Emmy Event na Beverly Hillsu, so bile vse oči uperjene vanjo. Z obleko v leopardjem vzorcu je poudarila svojo brezhibno postavo, zasenčila pa skoraj polovico svojih mlajših kolegic.

V 80. letih je lepotica vabila ženske po vsem svetu k telovadbi, posnela pa je več videokaset in napisala knjigo. Poleg tega je ustanovila svojo linijo izdelkov za nego kože, nakit in lasulje. Sama pravi, da za njen videz niso zaslužni lepotni kirurgi, temveč pravilna prehrana, joga in dejstvo, da se za vsak odhod od doma pripravlja tri ure. Kirurgi sicer trdijo nasprotno – menda naj bi uporabljala botoks in se posluževala liftinga obraza.

Komentarjev 2
  • jocif 18:32 24.september 2013.

    Me zanima kdo vam daje plačo za neumnosti, ki jih pišete? Vabila k telovadbi, posnela kasete in pisala knjige je Jene Fonda ne pa Raquel Welch. Dejte se ukinit!

  • saramara 15:29 24.september 2013.

    Dih jemajoca? Izgleda kot lutka v muzeju Madame Toussaud!