Magazin > VIP
38 ogledov

Pri 74 letih ima najboljši seks v življenju

Jane Fonda Flynet
Kdo pravi, da želja po seksu z leti zamre? No, to prav gotovo ne velja za 74-letno igralko Jane Fonda, ki zdaj doživlja najboljši seks v življenju.

Legendarna igralka Jane Fonda, ki ima za sabo sicer že tri neuspele zakone, je očitno končno našla pravo srečo v ljubezni z Richardom Perryjem, s katerim se sicer poznata že skoraj 40 let, vendar sta intimno začela prijateljevati šele pred tremi leti. Njeno spolno življenje namreč v zadnjih nekaj letih cveti in je boljše kot kdajkoli prej, je razkrila za britanski Hello. Ravno Richard naj bi namreč končno poskrbel za njeno spolno izpopolnitev. "Edina stvar, ki je nisem poznala, je bila prava intimnost z moškim, ki sem si jo želela doživeti, še preden umrem," je povedala in dodala: "Pogosto, ko se ljubim z Richardom, ga vidim, kakršen je bil pred 30 leti. Še nikoli nisem imela tako izpopolnjenega spolnega življenja, kot ga imam zdaj, pri 74 letih." Kot je pojasnila, je za to zaslužno tudi to, da zdaj točno ve, kaj si želi.

Jane je bila sicer poročena s francoskim režiserjem Rogerjem Vadimom, političnim aktivistom Tomom Haydenom in ustanoviteljem ameriške televizijske mreže CNN, Tedom Turnerjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.