Magazin > VIP
8 ogledov

Pri Evi so ga brutalno pretepli

Eva Longoria FameFlynet
Igralka Eva Longoria je v skrbeh za svojega zaposlenega, potem ko so ga brutalno pretepli.

Transseksualec Victor Diego, ki bo kmalu postal ženska, je zaposlen v restavraciji igralke Eve Longoria. Ko se je vračal iz službe domov, ga je napadla skupina moških. 22-letnika so morali zaradi zlomljenih dveh reber, zdrobljene ličnice, zlomljene čeljusti in poškodb na sencih oskrbeti v losangeleški bolnišnici.

Njegova sestra Virginia je prepričana, da so ga napadli gostje restavracije, ki so bili razburjeni, potem ko so ugotovili, da je bila ženska, katero so osvajali, resnično moški. "Včasih moški pristopijo k njemu in ga ogovorijo, obenem pa osmešijo pred svojimi prijatelji, ko ugotovijo, da je moški. Videti je namreč zelo dobro, videti je kot ženska, težko bi ga ločili," je povedala.

Longoria, ki je restavracijo odprla s šefom kuhinje Toddom Englishem pred petimi leti, je zgrožena nad napadom. Na Twitterju je zapisala, da je v mislih in molitvah z Victorjem in njegovo družino.

Policija zločin že preiskuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.