Magazin > VIP
8 ogledov

Pri igri pokra izgubil jahto

Roman ima kljub izgubi še veliko jaht, na katerih se lahko sprošča. Žurnal24 main
Roman Abramovič je med igro pokra izgubil eno izmed svojih razkošnih jaht. A ker ima ruski milijarder v svoji lasti celo floto prestižnih vodnih plovil, ga izguba ni kaj dosti prizadela.

Slavni ruski oligarh Roman Abramovič je jahto zastavil pri igri pokra v Barceloni, kamor je prišel na ogled nogometne tekme svojega angleškega kluba Chelsea. Med bivanjem v katalonski prestolnici se je želel pozabavati z igro pokra, ki pa ga je stala 740 tisoč ameriških dolarjev. Toliko je namreč vredna ena izmed številnih jaht, ki jih ima v lasti Abramovič. Njegova flota razkošnih plovil naj bi bila vredna več kot sto milijonov dolarjev, angleški mediji pa so ji že nadeli ime Romanova mornarica.

Ruski časniki zadnje mesece poročajo, da so igre na srečo že dlje časa točka spora med ruskim mogotcem in njegovim dekletom Dario Zhukovo. Roman igre pokra zato pred svojo izbranko spretno skriva in se s srečo raje igra prek medmrežja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.