Magazin > VIP
23 ogledov

Pri Jacksonovih vedno bolj bizarno

Katherine Jackson je želela, da bi podrobnosti odločitve sodišča ostale skrivnos Žurnal24 main
Izginotje Katherine Jackson in napad na Michaelove otroke sta posledici pohlepa.

Izginotje Katherine Jackson in vdor na posestvo Michaela Jacksona naj bi povzročil pohlep Jackovih bratov in sester, ki trdijo, da je njegova oporoka ponarejena. Janet, Randy in Jermaine Jackson naj bi vse to skrbno načrtovali, saj si močno želijo kos Michaelove bogate pogače, in prav oni naj bi svojo mamo prepričali, naj si privošči oddih, medtem pa poskušali "ugrabiti" svoje nečake.

Trojici se je sicer posrečilo vdreti na posestvo pokojnega Michaela Jacksona, vendar jim otrok ni uspelo odpeljati. Med drugim poročajo, da naj bi Janet, Randy in Jermaine z avtomobilom prebili varnostno ograjo in otrokom poskušali odvzeti mobilnike. 

Položaj je bila tako pereč, da so morali posredovati policisti, vendar nihče ni bil aretiran. Spletni portal TMZ.com pa je objavil posnetek, na katerem naj bi se Paris in Janet Jackson prijateljsko pogovarjali, nato pa naj bi se med njima vnela prepir in prerivanje.

Je bila Katherine ugrabljena?

Zadeva pa postaja vse bizarnejša. Tito Jackson je namreč izdal, da so njegovi bratje in sestre poskušali Katherine nahujskati proti upravljavcem Jackove zapuščine. "Umikam podpis s pisma, ki je bilo 17. julija poslano upravljavcem zapuščine mojega brata, in nasprotujem vsem obtožbam proti njim. Nič več nočem imeti s tem pismom," je izjavil Tito. V pismu so Jermaine, Janet, Rebbie in Randy upravljavce obtožili, da slabo opravljajo svoje delo in da so krivi, da je Katherine zadela kap.

Še vedno pa očitno ni znano, kje točno se nahaja babica Jackson. Oglasil se je namreč še Marlon Jackson, ki se je med nekim intervjujem razjokal. "Rekli so, da je z našo mamo vse v redu, a z njo še nismo govorili. Moramo govoriti z njo, a ne vemo, kje je," je izjavil Jackson.

Zadeva postaja vedno bolj zapletena ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.