Magazin > VIP
91 ogledov

Pri Jankovićih še ne poznajo spola

Ursula Gawish Ana Fetih
Prelepo nosečnico Ursulo Gawish, izbranko Damijana Jankovića, smo mesec dni pred porodom ujeli na popoldanski kavi v središču Ljubljane.

Včeraj smo na električnem vozilu Kavalir, ki vozi po središču Ljubljane, ujeli Ursulo Gawish, ki je Žurnalovemu objektivu z veseljem namenila prijazen nasmeh. Lepa nosečnica je kar žarela od sreče, saj je porod že tik pred vrati. Urshula in Damijan Janković svojega prvorojenca namreč pričakujeta septembra. Par se bo glede otrokovega spola pustil presenetiti, Ursulini bližnji sorodniki pa so nam prišepnili, da si potihem želijo deklico.

"Morda se komu zdi vse zelo na hitro, vendar mi je všeč, da bom mlada mamica. Zgodilo se je, vse je bilo zelo lepo, čeprav naju je presenetilo. Oba sva takoj čutila, da je nekaj drugače, zato sva se hitro odpravila po test, ki naju je dobro šokiral," je Ursula, ki je z Damijanom v zvezi od lanskega poletja, za naš portal zaupala maja.

Komentarjev 10
  • sintesi 08:18 25.avgust 2012.

    kaj je nevoščljivci....denar sveta vladar in posledica-damjanček ima krasno bejbo, ne tko k vi k mate grde babe doma pol je pa rešitev dviganje uteži po lokalih in stresanje jeze po netu....hehe

  • KLOBO 16:44 22.avgust 2012.

    Stara je kot smrtni greh! gnusoba od ba...be !

  • KLOBO 16:43 22.avgust 2012.

    Še rodil se ni pa ima na sebi že miljonske pufe svojega očeta!!