Magazin > VIP
1329 ogledov

Pri Kelly Osbourne udaril jo-jo učinek

kelly osbourne
1/7
Profimedia
Za razliko od Adele in Rebel Wilson Kelly Osbourne ni uspelo obdržati vitke postave.

kelly osbourne | Avtor: Profimedia Profimedia
Zvezdnica Kelly Osbourne je imela en kup težav, a hčerka legendarnega Ozzyja Osbourna se je vzela v roke in se vpisala v kliniko za odvajanje od odvisnosti. Začela je bolj zdravo živeti in izgubila 40 kilogramov! 

Njena preobrazba je bila zares neverjetna, a Kelly je pred meseci doživela nov udarec, ki jo je odvrnil od bolj zdravega načina življenja in štetja kalorij, saj se je morala spet posvetiti duševnemu zdravju. Po štirih letih je spomladi namreč spet poskusila alkohol. "Sem dekle, ki mora, kadar vse teče kot po maslu, nekaj zafrkniti in si zagreniti življenje. Sem odvisnica, ki je mislila, da je preteklo dovolj časa in da lahko spet nekaj spije kot čisto običajen človek. Izkazalo se je, da ne morem več biti čisto običajna oseba," je priznala napako. Oktobra se je sicer pohvalila, da je minilo že pet mesecev, odkar se je pritaknila alkohola. 

To pa ni edini udarec, ki ga je morala v zadnjih mesecih prestati 37-letna zvezdnica. V začetku oktobra se je razšla z Erikom Braggom, ki ji je bil v njenem boju z odvisnostjo vedno v veliko oporo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.