Magazin > VIP
6730 ogledov

Pri Siddharti spet podmladek!

Boštjan in Tomi Meglič mediaspeed
Tako vesela bo letošnja pomlad pri enem izmed članov najbolj priljubljenega banda pri nas.

Siddhartin Boštjan Meglič in njegova srčna izbranka Teja Britovšek sta prejšnji teden že drugič postala starša. Njuni prvorojenki Khaleesi Luni se je pridružil bratec Nelio Shai.

"Porod je na srečo potekal brez kakšnih komplikacij in relativno hitro. No, za druge prisotne je bilo verjetno hitreje kot zame. Se mi zdi, da je bil dosti podoben kot pri Khaleesi,"  je o čarobni izkušnji povedala Teja, ob kateri je bil prisoten tudi Boštjan. Dodala je, da brez čudovitega osebja ljubljanske porodnišnice vsa porodna in poporodna izkušnja zagotovo ne bi bila tako lepa. Nad bratcem pa je povsem navdušena tudi njuna triletna hči Khaleesi Luna. "Čisto je raznežena, neprestano skače okrog njega in ko zajokca, takoj leti k njemu. Zelo je skrbna," je še zaupala Teja.

Medijsko prepoznaven parček pa je tudi tokrat izbral posebno ime. Iz kje sta črpala navdih? "Ni bil kakšen poseben proces, samo, da naju ne asocijira na koga in da nama lepo zveni. Edino to nama je bilo pomembno, da izbereva dve imeni, saj glede tega nisva želela delati razlik."

Paru iz srca čestitamo!

Teja Britovšek | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 3
  • porko2 20:33 27.marec 2018.

    Takšno kot muzika, takšna imena otrok. Pa kaj so otroci krivi, če so starši zanič?

  • Lovebites 19:52 27.marec 2018.

    Pa to je ime za rodovniske pse,ne za ljudi.Prfuknjen folk.Ze Tomi je dal hceri ime Nora. Fak.Ajd,v tujini je to cist ok,ne pa v SLO.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 07:48 27.marec 2018.

    Lepo slovensko ime.Sicer pa taka muska,taka imena,če že v muski niso nič posebnega saj z imeni povzročijo 10 minut zanimanja občinstva in medijev.

Sorodne novice