Magazin > VIP
2 ogledov

"Pri teh letih ljubezen mora biti"

Eva Boto Gašper Jager
Eva Boto glasbe ne bo postavila na stranski tir, čeprav se v zadnjem času posveča predvsem šoli.

Eva Boto, ki se je konec tedna kot žirantka na lepotnem tekmovanju za Miss Ljubljane preizkusila v povsem novi vlogi, pravi, da se je vrnila v ustaljene najstniške tirnice, kar pa ne pomeni, da bo glasbo obesila na klin. "Trenutno se bolj posvečam šoli, zato so se stvari malce umirile, vseeno bom maja izdala novo skladbo, pripravljam pa tudi svoj bend, s katerim bomo igrali v živo. Počasi, nikamor se ne mudi, saj sem šele sedemnajst," pravi Eva, ki je, kot vsaka prava najstnica, do ušes zaljubljena: "Normalo, pri teh letih ljubezen mora biti."

Eva pa je za nas pokomentirala tudi skladbo Hanne Mancini, ki nas bo zastopala na letošnji Evroviziji: "Zelo mi je všeč, njenemu glasu zelo paše ta zvrst, meni recimo ne bi in se tudi ne bi našla v tej skladbi. Za Hanno pa sem mnenja, da se bo zelo dobro odrezala in upam na finale."

Komentarjev 2
  • Kristijan Chvatal Raco 03:02 08.april 2013.

    fovšarija

  • kapuhs 16:19 07.april 2013.

    Muli dat kuli v roke, pa ima da guli poštevanko. Svoj band, seveda... Kolerabo naj gre na polje okopavat sem pa tja, pa še zluftala se bo. Škodit ne more. Pristojne službe, kje ste?