Magazin > VIP
77 ogledov

Pri znanem hollywoodskem igralcu odkrili virus HIV

neznanec Profimedias
Po Hollywoodu se govori, da so pri zelo znanem igralcu, ki je ljubimkal z več znanimi igralkami, med drugim tudi oskarjevko, odkrili virus HIV.

Zvezdnikova identiteta še ni znana, saj se noče izpostavljati. "Igralčev seznam nekdanjih ljubimk vključuje oskarjevko, zelo verno filmsko zvezdo, slavno hollywoodsko osebnost z zelo kontroverzno preteklostjo, televizijsko zvezdo, medijsko osebnost in model,“ poroča The Sun, ki je govoril s poznavalcem razmer v Hollywoodu, kjer je menda že nekaj časa znano, da ima ta zvezdnik HIV in da za virus ve že več let.

Osebe, ki jim zvezdnik zaupa, naj bi mu svetovale, da se javno izpostavi. Tega ne želi storiti, ker se boji tožb, poleg tega pa se boji za svojo kariero. Radar je sicer pretekli teden poročal, da se igralec že pripravlja na tožbe nekdanjih ljubimk, ki so bile zaradi njega izpostavljene virusu.

Vest je izbruhnila dva meseca po tem, ko je igralec Danny Pintauro razkril, da že 12 let živi z virusom. Dobil ga je z oralnim seksom, in sicer prek ranic v ustih.

Komentarjev 2
  • markus 16:15 11.november 2015.

    Ne vem, ali si šprical spolno vzgojo, ampak pri oralnem seksu se ravno tako lahko okužiš. Tu in tam kakšna ranica in je lahko hitro okužba tukaj.

  • Skippy 14:43 11.november 2015.

    Jap, z oralnim seksom ga je dobil. Ha ha ha.