Magazin > VIP
30 ogledov

Pričala je v solzah

jennifer Hudson Juan Rico/Fame Pictures
Začelo se je sojenje morilcu družine Jennifer Hudson.

V ponedeljek se je začelo sojenje Williamu Balfourju, ki je obtožen, da je ubil mamo, brata in nečaka z oskarjem nagrajene igralke in pevske tekmovalke v šovu American Idol Jennifer Hudson. Ta je pričala v solzah in med drugim povedala, da je svojo sestro Julio večkrat opozorila, naj se z Balforujem ne poroči, saj ji ni bilo všeč, kako je ravnal z njo in njeno družino.

Morilcu grozi dosmrtna

Hudsonova  je  na  sodišču  razkrila  globoko vez s svojo umorjeno mamo in povedala, da sta spali v isti postelji do njenega 16. leta ter tudi po tem govorili vsak dan. To je bila tudi prva slutnja, da je na usodni dan nekaj narobe, saj ji mati ni odpisala na SMS-sporočilo. Za tragično vest pa je izvedela,  ko je Julia poklicala njenega zaročenca Davida Ortungo in jima povedala, kaj se je zgodilo. Prav tako je opisala ljubeč odnos, ki ga je imela s svojim nečakom – tega je ljubkovalno klicala Tugga Bear. Tožilec Veryl  Gambino je v svojem nagovoru poroti povedal, da je Balfour začel Hudsonovim groziti kmalu po tem, ko se je izselil iz njihove družinske hiše leta  2008. "Julia, če me zapustiš, te bom ubil. Najprej bom ubil tvojo družino, nato pa še tebe," so besede, ki naj bi jih po Julijinem spominu izrekel Balfour.

Balfour pravi, da je nedolžen. Če ga spoznajo za krivega, bo preostanek življenja preživel za zapahi, saj so se umori zgodili med tem, ko je bil na pogojni prostosti  zaradi naklepnega  umra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.