Magazin > VIP
24 ogledov

Pridržana supermanekenka Bar Rafaeli

Bar Rafaeli Žurnal24 main
Supermodel in supermanekenka Bar Rafaeli je trenutno vključena v preiskavo zaradi utaje davkov.

Bar Rafaeli, 30-letna manekenka izraelskih korenin, ki se je mnogim vtisnila v spomin tudi zaradi šestletnega razmerja (2005-2011) s hollywoodskim žrebcem Leonardom Di Capriom (41), naj bi utajala davke, ki bi jih morala plačati zaradi vrtoglavih zaslužkov, prejetih v mednarodni karieri na področju manekenstva. 

Vredna 20 milijonov dolarjev

Izraelski mediji njeno premoženje ocenjujejo na kar 20 milijonov dolarjev, davčni organi pa ji med drugim očitajo tudi to, da ni prijavila t.i. 'zvezdniških koristi', kot sta zastonj avtomobila znamke Range Rover in Lexus, ki jih je s strani omenjenih avtomobilskih podjetij dobila v zameno za objavo fotografij sebe ob jeklenih konjičkih.

Prav tako ji očitajo tudi neplačevanje davkov za svoje luksuzno stanovanja v Tel Avivu. Zaradi tega je bila Rafaelijeva skupaj s svojo materjo, Tziporo, pridržana že v četrtek in nato po zaslišanju kriminalistov izpuščena na prostost. Sedaj je vključena v podrobno kriminalistično preiskavo, sama pa po navedbah izraelskih medijev vse obtožbe ostro zanika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.