Magazin > VIP
3067 ogledov

Prihaja nočna mora iz globin

megalodon
1/3
Najbolj pričakovan akcijski triler letošnjega poletja MEGALODON: PREDATOR IZ GLOBIN, bo predpremierno zavzel kino platna ljubljanskega Koloseja, Kina Bežigrad in Mariboxa že danes, 16. avgusta, v vse Cineplexxe po Sloveniji in ostale kino dvorane pa bo zagrizel naslednji četrtek, 23. avgusta.

Visoka popularnost filmov z ogromnimi morskimi pošastmi, žreli, kakršnih še nismo videli in dodatkom akcije je prisotna med vsemi že mnoga leta in navdušuje vse generacije. Tako velikih čeljusti in tako velikega morskega psa, kot je Megalodon, na velikih platnih do sedaj še ni bilo. V kombinaciji z izredno priljubljenim akcijskim zvezdnikom Jasonom Stathamom lahko pričakujemo pravi spektakel, ki nas bo držal na robu sedežev in tudi najbolj zahtevnih ne bo pustil ravnodušnih.

 Prejšnji vikend je Megalodon že zavladal določenim teritorijem po svetu in ustvaril neverjetnih 44.5 milijona dolarjev dobička v Ameriki in 141.3 milijona po svetu, s čimer je zaplaval na prvo mesto odpiranja "shark filmov" kadarkoli v zgodovini!

Komentarjev 1
  • Emily_Warlow 12:56 18.avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... T0 jee tisto, kar počnem . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com