Magazin > VIP
26 ogledov

Prihaja Rihannin parfum Reb’l Fleur

Pevka Rihanna se bo pridružila številnim zvezdnicam, ki na trgu že imajo svojo dišavo. Kmalu se boste lahko nadišavile z njenim parfumom Reb’l Fleur.

Seksi pevka Rihanna bo v februarju na tržišče poslala svoj lasten parfum, ki ga je poimenovala Reb’l Fleur, zanj pa bo treba odšteti 49 dolarjev oziroma 37 evrov. Za ime je zaslužna njena babica: "Moja babica na Barbadosu me je klicala njen 'Rebel Flower' – uporniški cvet."

"Vrsto let sem preizkušala različne vonje, da sem dobila nekaj resnično svojega. Vendar sem hotela nekaj, ki pravi: Rihanna je bila tukaj. Nekaj slastnega in posebnega, dišavo z nežnimi namigi, ki pustijo za sabo seksi spomin," je dodala 22-letnica.

Rihanna, ki se je pred kratkim razšla s svojim fantom Mattom Kempom, naj bi bila tudi že pripravljena na nove zmenke. "Nikoli nima problemov najti fanta," je povedal neimenovani vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.