Magazin > VIP
24 ogledov

Prijatelj razkril grdo plat Whitney Houston

Whitney Houston FameFlynet
Gospel pevec BeBe Winans, ki je bil dolgoletni prijatelj pokojne Whitney Houston, je nedavno razkril, da je bila zvezdnica "zmešana in neukrotljiva".

Konec julija bo izšla knjiga The Whitney I Knew (Whitney, kot sem jo poznal, op. p.), v kateri se je med drugim razgovoril tudi Whitneyjin bližnji prijatelj in pevec BeBe Winans, ki je razkril nekaj trenutkov, ki jih je preživel s pokojno zvezdnico. "Spomnim se dneva, ko sva si šla skupaj ogledat film Gospodar plime. Proti koncu filma se je ženska, ki je sedela pred Whitney, obrnila in jo prosila, ali lahko utihne. Whitney jo je zgrabila za čop, jo povlekla in ji rekla: 'Ne smeš biti tako nesramna!', nato pa jo je odrinila naprej," je povedal in nadaljeval: "Ženska je nato vstala in začela kričati, vstal pa je tudi njen fant in videti je bilo, da se pripravlja na pretep. Zgrabil sem Whitney in se pognal iz kina. Whitney pa se je ves čas samo smejala in govorila, da je bilo zelo zabavno."

BeBe je ob tem pojasnil, da ga njeno obnašanje ni prav nič presenetilo, saj je bila zvezdnica od nekdaj takšna. "Ni mogla biti pri miru in vsekakor ni potrebovala telesnega stražarja," je v smehu dodal. "Bila je neukrotljiva in zmešana. A takšna je pač bila."

Komentarjev 1
  • stela 07:53 28.julij 2012.

    Ob takih prijateljih človek res ne potrebuje sovražnikov