Magazin > VIP
29 ogledov

Prijatelje skrbi za Catherine

Možu je zvesto stala ob strani, nato pa se je morala še sama zdraviti. (Foto: Fl Žurnal24 main
Poročna priča Catherine Zeta-Jones, Anna Walker, je zaskrbljena za svojo prijateljico.

Anna Walker je spregovorila o igralkinem krhkem zdravju in o tem, kako bo prebrodila ločitev od Michaela Douglasa. "Naslednjih nekaj tednov bo zanjo zelo napornih in močno me skrbi zanjo," je povedala Walkerjeva. "To je zelo travmatično obdobje in njeno zdravstveno stanje je lahko močno načeto."

Kot je znano, ima Catherine bipolarno motnjo. Gre za psihiatrično motnjo, pri kateri se izmenjujeta razpoloženjski stanji depresija in manija. Poleg tega sta se z možem spopadala z njegovo hudo boleznijo – prebolel je raka na grlu. "Z njo je trenutno njena mama Pat, tako da vem, da je v dobrih rokah. Danes se dobijo dobra zdravila, ki ji bodo pomagala," je še razkrila Anna.

Kot smo poročali prejšnji teden, sta Michael in Catherine narazen že več mesecev, glede ločitve pa še nista rekla zadnje besede. “Michael in Catherine sta si vzela čas zase, da premislita o zakonu," je sporočil njegov predstavnik za medije.

Ločitev bo za igralko zelo hud udarec. "Catherine je zelo staromodna in nikoli ni želela doživeti ločitve. Njena starša sta bila skupaj več kot 50 let in sta njena vzornika. Želela si je, da bi bil njen zakon podoben zakonu staršev," je še povedala njena prijateljica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.