Magazin > VIP
12699 ogledov

Prijatelji Corinne Schumacher zanikali grda namigovanja

corinna schumacher
Eddie Jordan je s svojimi izjavami dvignil veliko prahu.

Nekdanji šef Michaela Schumacherja, Eddie Jordan, je v pogovoru z angleškim portalom OLBG spregovoril tudi o ženi nekdanjega dirkača, ki je pred devetimi leti padel med smučanjem in utrpel poškodbe glave. 

Izjavil je, da Corinna živi kot "ujetnica", ker ji vsi ves čas postavljajo vprašanja o Michaelu. "Postavila je pravila. Michaela sem takoj po nesreči želel obiskati, a tega ni dovolila. Imela je prav, saj ga je takrat želelo videti veliko ljudi. Minilo je skoraj deset let in Corinna še vedno ne more obiskati zabav, iti na kosilo ... Živi kot ujetnica, ker se hočejo vsi pogovarjati le o Michaelu, medtem ko se ona tega ne želi ves čas spominjati."

Bild piše, da Jordan ne spada v ožji krog Shumacherjevih prijateljev. Zanje je legenda F1 svoje izjave omilil. "Ko sem rekel ujetnica, sem imel v mislih to, da ne more normalno obiskati trgovine, iti na dopust. Ne more imeti veliko prijateljev. To ni mogoče. Že dolgo jo poznam, rad jo imam in z izjavami nisem želel biti nespoštljiv."

Medtem so se oglasili tudi dobri znanci družine Schumacher in dejali, da so Jordanove izjave popolnoma neutemeljene. "Michael in Corinna že pred nesrečo nista skakala po zabavah in rdečih preprogah. Corinna se tega še vedno drži," so povedali in opozorili, da je Corinna v zadnjih letih sina Micka pospremila na mnogo dirk in se svobodno sprehajala naokoli, saj je samozavestna ženska, ki se ne skriva.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.