Magazin > VIP
3163 ogledov

Prijatelji: Matthew Perry poskrbel, da so scenaristi to zgodbo izbrisali

prijatelji Profimedia
Scenaristi imeli idejo, ki Perryju ni bila všeč ...

Malo je manjkalo, da bi bil lik, ki ga je Matthew Perry igral v seriji Prijatelji, Chandler Bing, vpleten v škandal. TMZ je govoril z Liso Cash, ki je nastopila v peti sezoni serije, in sicer v delu z naslovom "The One in Vegas: Part 1". Njena vloga bi morala biti precej bolj kontroverzna, a se Matthew z njo ni strinjal.

Kot je povedala Cash, je bila prvotna ideja ta, da se Monica in Chandler v hotelu močno spreta, nakar bi v sobo vstopila ona in jima prinesla naročeno hrano. Njen lik in Chandler bi se takoj ujela, simpatija pa naj bi šla celo tako daleč, da bi Chandler Monico prevaral. 

Oboževalci serije vedo, da Chandlerju tega gledalci nikoli ne bi oprostili, česar se je zavedal tudi Matthew. Po tem, ko sta zvadila prizor, je Matthew odšel do scenaristov in zahteval, da zgodbo spremenijo. Lisa pravi, da bi ji vroči prizor s Perryjem zagotovo pomagal pri karieri, obenem pa priznava, da je bila odločitev, da prizora ne vključijo, pravilna.

Lisi so kljub temu ponudili vlogo. Na koncu je igrala stevardeso. 

Perry se je 28. oktobra utopil v svojem džakuziju. Pokopali so ga v petek. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.