Magazin > VIP
48 ogledov

Prijatelji so mu nastavili prostitutke

Chernukha je potrdil, da je 54-letni igralec Oksano porinil, medtem ko je pestov Žurnal24 main
Melu Gibsonu naj bi prijatelji pripeljali dekleta na klic, saj so upali, da bo tako končal razmerje s svojim, zdaj že nekdanjim dekletom Oksano Grigorjevo.

Razmerje med Oksano Grigorievo in Melom Gibsonom je tako jezilo njegove prijatelje, da so mu naročili dekleta na klic in upali, da bo le zapustil rusko lepotico, trdi Oksanin oče Petr Chernukha. "Prostitutke so pripeljali tudi v Melovo pisarno in celo v njegovo hišo, ko Oksane ni bilo doma,“ je razkril medijem.

Izdal je še, da zvezdnik ni udaril le svojega dekleta, temveč tudi njenega sina. "Mel je bil zelo ljubosumen, ko je Oksana pozornost posvetila svojemu sinu. Sovražil je Alexandra in ga enkrat celo udaril. Po tem se je Oksana trudila, da bi skupaj preživela čim manj časa.“

Potem ko je v javnost prišel posnetek, na katerem so posneti besni igralčevi napadi, je losangeleška policija vnovič odprla preiskavo zaradi nasilja v družini. Za zdaj se oblasti še niso odločile, ali bodo zoper Gibsona vložili tožbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.