Magazin > VIP
56 ogledov

Prijatelji srečni, ker je umrl

Po mnenju prijateljev je bil Simon z Brittany le zaradi koristi. (Foto: Flynet/J Žurnal24 main
Čeprav je nenadna smrt ovdovelega Simona Monjacka pretresla mnoge, so se prijatelji njegove pokojne žene novice razveselili.

"Ljudje vedno pravijo, da je tragedija, ko nekdo umre, a smrt Simona Monjacka je pravi blagoslov," je izjavil Eric Ziegenbein, prijatelj pokojne igralke in Monjackove žene Brittany Murphy. Vključno s preostalimi igralkinimi prijatelji o pokojniku nima lepega mnenja.

Veliko Brittanyjinih prijateljev in znancev še vedno meni, da je za njeno smrt kriv prav on. "Simon je umrl, vendar zagotovo ne žalujejo vsi, ki so ga poznali. On je tisti, ki je uničil Brittany, zaradi njega je mrtva," je črnogled vir blizu igralke, ki je želel ostati neimenovan. "Brittany je zašla v težave takoj potem, ko se je začela srečevati z njim. Od nekdaj je imela težave s težo, bila je suha, a, ko se je z njim zapletla v razmerje se je vse le še stopnjevalo. Preprosto je nehala jesti, neprestano je uživala tablete in se utapljala v alkoholu," je razkril.

Po besedah virov, si je Monjack želel le slave, zato se je z zvezdnico tudi zapletel. "Simon in Brittany sta imela v hiši pravo malo lekarno. Med drugim sta imela uspavalne tablete in poživila, kar ju je nadvse osrečevalo,“ je še priznal ameriškim medijem in dodal, da je prepričan, da je Simon hotel umreti. "Spal je 19 ur na dan, jedel v postelji, cel teden se ni umival, po Brittanyjini smrti se mu je življenje popolnoma spremenilo. Mislim, da je hotel iti z njo. Najprej je uničil njo, nato še sebe.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.