Magazin > VIP
23 ogledov

Prijatelji v strahu za njene možgane

Tila Tequila FameFlynet
Resničnostna zvezdnica Tila Tequila je pred dnevi utrpela možgansko anevrizmo in se skoraj predozirala, zaradi česar je skoraj umrla.

Tilo Tequilo so v ponedeljek odpustili iz bolnišnice, kjer je preživela skoraj en teden. Zvezdnica je tam pristala zaradi možganske anevrizme, ki jo je skoraj ubila, poroča ameriški spletni portal RadarOnline.com. "Bilo je grozno, Tila je mislila, da bo umrla. V enem tednu so jo zdravili v dveh bolnišnicah, a še vedno ni povsem zdrava," je povedal neimenovani vir.

Zvezdnica resničnostnih šovov je možgansko anevrizmo oziroma bolezensko razširjanje možganske arterije utrpela sredi noči, zato je nenadoma začela razmišljati nerazumno. Zaradi hudih bolečin je zaužila dve steklenički neznanih, a zelo močnih zdravil. "Pobruhala je celo posteljo, kričala je na pomoč, v obupu pa je celo razbila spalnično okno in poskušala skočiti skozenj," je še razkril vir. "K sreči je k njej kmalu prišel prijatelj, ki je poklical reševalce."

Tilo so ves teden zadržali na opazovanju na intenzivni negi, njeni prijatelji pa se bojijo, da bo preteklo še nekaj časa, preden si bo čisto opomogla. "Žalosti nas misel na to, da obstaja možnost, da ima trajno poškodovane možgane, saj še vedno ne more pravilno govoriti," so povedali njeni zaskrbljeni prijatelji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.