Magazin > VIP
93 ogledov

Prijateljica Nina razkrila Mireline skrivnosti

Mirela Lapanović Ana Gregorič
O razvpiti Mireli iz Big Brotherja smo poklepetali z njeno prijateljico Nino, ki nam je o prijateljici izdala marsikaj zanimivega.

Mirela se je gledalcem priljubila s svojo zgovornostjo in čustvenimi odzivi, ki jih je iz nje izvabil provokativni Dalibor. Prijateljico Nino čudi, da Mirela ni razkrila Daliborjeve skrite misije: "Glede na to, da spremlja tovrstne šove, se mi je zdelo, da ga bo razkrinkala, sploh ker se je Daliborju razpoloženje tako hitro zamenjalo. Lahko bi bil le malo bolj pazljiv pri izbiri besed, glede na to, da ve za Mireline otroke. Sicer jih je ona dobro pripravila, saj se z njima veliko ukvarja in pogovarja. Ko sem bila pred odhodom pri njej na kavi, se je mlajši sin veselil, da jo bo gledal po televiziji. Občutke starejšega, ki ga ima Mirela z bivšim partnerjem, pa ne poznam, saj živi pri očetu."

Mirela je brezposela, nekaj časa pa sta bila s partnerjem tudi narazen, zato sta njena otroka živela vsak pri svojem očetu. Po letu premora pa se je temnolaska spet vrnila k partnerju, a Nina pravi, da tudi v drugo ni vse tako rožnato. "Še vedno je ljubosumen. Zelo je zaljubljen v njo. Ker je Mirela tako privlačna, misli, da mu bo kar zbežala. To je moje mnenje. Eno leto sta bila tudi narazen, a sta se nato pobotala. Predvsem zaradi otroka, ki ga je Mirela zelo pogrešala. Ker je brezposelna, je mali večinoma živel pri očetu. Katera družina pa nima težav," Mirelino odločitev zagovarja prijateljica.

Nina pa je razkrila tudi prijateljičino željo po številnih lepotnih popravkih. "Imela je kompleks zaradi svojega nosu in majhnih prsi, čeprav ni bilo tako hudo. Saj to v današnjem času ni nič takega. Če tega ne bi povedala, se še opazilo ne bi, razen ustnic. Popravila je ravno do te meje, da je sprejemljivo. Posege ji je financiral partner, saj ona ne dela. Vedno je doma z otroki ali pri starših," še dodaja prijateljica. 

 
Komentarjev 6
  • Vesna Dolšak 23:49 22.marec 2016.

    Nihče "normalen" je ne bi vzel v službo, razen za kako kelnarco, to pa ziher ona ne bi delala, ke računa na kaj boljšega. :)

  • dragec 14:17 09.marec 2016.

    Sodijo v SSDSS in NOVO 24TVXXX

  • Avatar Iva Deko
    Iva Deko 12:28 09.marec 2016.

    to je pa res ..sami psihiči.