Magazin > VIP
12032 ogledov

Prijateljico prisilil v spolni odnos z britanskim princem

princ andrew Profimedia
Princ Andrew je obtožbe, da je bil tudi on med moškimi, ki so zlorabili žrtve ameriškega pedofila Jeffreyja Epteina, ostro zavrnil.

Govorice, da se je princ Andrew dobival z mladimi ženskami, ki jih je milijonar Jeffrey Epstein "posojal“ svojim vplivnim prijateljem, nočejo potihniti. Sedaj se je oglasila nekdanja manekenka Lisa Phillips, ki trdi, da je Epstein njeno nekaj čez dvajset let staro prijateljico prisilil v spolni odnos z modrokrvnežem.

Zgodilo naj bi se pred približno dvajsetimi leti. Žrtev o tem ni želela javno govoriti, je bila pa zato Phillips toliko bolj zgovorna. 

42-letna Phillips je Epsteina spoznala leta 2000 med nekim snemanjem. Povabil jo je na svoj otok in jo vprašal, ali želi spoznati princa. Do nje je takrat pristopil Andrew. "Bil je zelo prijazen, a snidenje je bilo kratko,“ se spominja manekenka.

Epsteina je po teh počitnicah srečala še večkrat. Pravi, da nikoli ni opazila ničesar neprimernega. "Želel je spoznati moje prijateljice, rad je imel mlajše ženske, nihče pa ni posumil, da preži na mladoletnice,“ je dodala.

Leta 2004 pa je spoznala, da je Epstein nevaren. Njena prijateljica ji je v solzah razkrila, kaj se je zgodilo v milijonarjevem stanovanju v New Yorku. "Zaukazal ji je, da se mora odpraviti v spalnico in princa spolno zadovoljiti. Andrew je imel z njo spolne odnose, nato pa zapustil prostor. Mislim, da jo je Jeffrey zmedel in z njo manipuliral. Čutila se je dolžno, da ga mora ubogati.“

Phillips je Epsteina z obtožbami soočila. Dejal naj bi ji, da se je njena prijateljica s tem strinjala. 

Andrew je v zloglasnem intervjuju, s katerim je poskušal oprati svoje ime, razložil, da je vse laž, in da z Epsteinom nista bila tesna prijatelja. Spoznala sta se preko Epsteinove družice Ghislaine Maxwell, s katero pa je bil princ v tesnih odnosih.

Maxwell sedaj čaka na sojenje.

Ne zamudi 2. dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 1
  • Avatar Albistella
    Albistella 00:23 01.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun