Magazin > VIP
12 ogledov

Primer Whitney spet na sodišču

Whitney Houston Reuters
Policist Brian Weir bo šel v primeru Whitney Houston do konca.

Brian Weir, policist z Beverly Hillsa, ki je bil eden od prvih na kraju nesreče, kjer so leta 2012 našli mrtvo Whitney Houston, je vložil tožbo proti mestu Los Angeles. Weir je prvo tožbo sicer vložil že leto in pol po smrti zvezdnice. V njej je trdil, da si je narednik Terry Nutall drznil odkriti rjuho z mrtve Whitney in tako razkril njeno golo telo vse do intimnih delov, pri čemer jo je neprimerno premeril. Smeh policistov naj bi slišal tudi pevkin takratni ljubimec Ray J, a so ga hitro utišali.

Weir pravi, da so ga Nutall in njegovi nadrejeni, potem ko je prijavil incident, odstranili z ekipe SWAT, mu onemogočili napredovanje na drugih delovnih mestih, zanikali plačilo nadur, deležen pa naj bi bil tudi nadlegovanja preostalih policistov in nadrejenih. Wier je bil posledično ob izgubo dela dohodka, zahteva pa tudi odškodnino za duševne rane, povrnitev sodnih stroškov in svoje mesto v ekipi SWAT.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.