Magazin > VIP
26648 ogledov

Primož Peterka se ločuje

Renata Peterka mediaspeed
Renata Peterka je pred pol leta vložila ločitvene dokumente.

Žena nekdanjega smučarskega skakalca Primoža Peterke, Renata Peterka, se je pred pol leta odločila za ločitev. To je razkrila novinarki revije Zvezde, Andreji Comino.

Par je v zvezi 23 let, poročen pa 16 let. V zakonu so se Renati, nekdanji kraljici Slovenije, in Primožu rodili trije otroci, Maj, Gaja in Stela.

"Kaj me čaka, še sama ne vem, vem samo to, da moram najprej poskrbeti za svoje otroke. Če sem v življenju na kaj ponosna, sem na njih, res so fejst. Ne bi pa rada prala umazanega perila v javnosti, ker potem otroci vse to preberejo. Trenutno so mi pomembni le oni trije," pa je Renata povedala za Žurnal24.

Za revijo Zvezde je sicer  v daljšem članku poudarila, da je življenje z vrhunskim športnikom težko, saj so njegove potrebe vedno na prvem mestu. "Ker je bil Primož nenehno odsoten, sem morala poskrbeti za šest vogalov hiše, ne samo za tri,“ je povedala 39-letnica, ki je od vsega stresa, ki se je nakopičil čez leta, "presneto utrujena“. "Potem pa imam večizmensko službo, v katero rada hodim, ki pa mi je tudi nujno potrebna za plačilo položnic. Še dobro, da se mi ni zmešalo in da mi na pomoč vedno priskočita moja zlata mama in očim.“

Za Zvezde je nekdanja manekenka sicer tudi dejala, da je bilo v njunem zakonu veliko samotnih dni in noči in da ni videla druge rešitve, kot da se od nekdanjega smučarskega asa loči. "Verjela sem v svoj zakon in trdo garala, zato si nisem mislila, da bo prišlo do tega,“ je še izjavila.

Da v zakonu škripa, se šušlja že nekaj časa, tudi nam se je zdelo nenavadno, ko smo pred nekaj tedni Renato prosili za komentar o moževem novem podvigu v tujini, a tega ni želela komentirati.

 

Komentarjev 14
  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 08:51 22.marec 2019.

    dolgo je zdržala zraven zapitega dedca

  • ode 08:08 22.marec 2019.

    Ne ločuje se Primož, ampak Renata. V tem je velika razlika, če še ne veste. Sicer pa, kaj pa je videla na njemu - poleg slave, zvezdništva in priložnosti za samopromocijo. Bi danes kdo vedel za ubogo Renato, če se ...prikaži več ne bi takrat "prilepila" na Primoža?

  • munja 22:48 21.marec 2019.

    Ne vem kaj naj rečem, ampak meni nista nikoli vkup pasala.