Magazin > VIP
91 ogledov

Primož pristal v psihiatrični bolnišnici

Primož Peterka Nik Rovan
S Smučarske zveze Slovenije so sporočili, da so v četrtek v bolnišnico v Begunjah sprejeli Primoža Peterko.

"Zaradi izčrpanosti in psihičnih pritiskov so danes v bolnišnico v Begunjah sprejeli pomočnika trenerja slovenske ženske reprezentance v smučarskih skokih Primoža Peterko. Primož Peterka do nadaljnjega ostaja na zdravljenju. Vsi skupaj Primožu želimo čim hitrejše okrevanje," so potrdili s Smučarske zveze Slovenije. Iz neuradnih virov smo izvedeli, da naj bi bil Primož na oddelku za zdravljenje odvisnosti od alkohola.

Verjetno so k Primoževi izčrpanosti pripomogle tudi družinske težave. Včeraj so namreč izbruhnile govorice, da se zakonca Peterka ločujeta. Govorice je za revijo Story že potrdila Primoževa žena Renata Peterka: "Da, ločujeva se." Dodala je še: "Ne želim si biti še ena izmed tistih, ki umazano perilo pere v javnosti, saj otrok v medijsko ločitveno vojno, s katero nimajo nič, nikakor ne bi smeli vpletati. Nimam nobenega razloga, da bi rekla kaj slabega o Primožu. Vse je še sveže in zato toliko bolj boleče, še sama ne dojamem dobro, kaj se mi dogaja, saj sva bila skupaj 17 let. Dokler se s Primožem ne dogovoriva o nekaterih pomembnih zadevah, ne bi želela razpravljati v javnosti."

Primož je o ločitvi včeraj spregovoril tudi za naš portal, vendar zelo skopo in odsotno: "Ne vem, kaj so napisali, bom kupil revijo in preveril, a te informacije ne bi ne potrdil ne ovrgel."


Komentarjev 3
  • aaarri 12:21 02.marec 2012.

    verjetno bi mu najbolj pomagalo, če bi ga mediji zdaj pustili na miru.

  • Bajec Taks 11:11 02.marec 2012.

    Sem istega mnenja, vendar mu nihče ne more pomagati, kajti samega sebe mora prepričati ,da to kar dela ni dobro ne za njega, ne za družino, ne za .... . Želim mu veliko moči za čimprejšne okrevanje.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 08:44 02.marec 2012.

    Upam,da se postavi nazaj na pravo pot in nadaljuje svoj poklic!!