Magazin > VIP
2293 ogledov

Princ Andrew bo moral opisati svoje genitalije

princ andrew Profimedia
Postavljali mu bodo tudi neprijetna vprašanja.

Ameriški zvezni sodnik Lewis Kaplan je zavrnil zahtevo odvetnikov britanskega princa Andrewa, da zavrže civilno tožbo Virginie Giuffre zaradi spolne zlorabe v sodelovanju s pokojnim Jeffreyjem Epsteinom in njegovo sodelavko Ghislaine Maxwell. Giuffrejeva trdi, da jo je princ spolno zlorabil, ko je bila mladoletna.

Če bo moral princ pričati, ga čakajo tudi neprijetna vprašanja, je prepričan zagovornik Spencer Kuvin, ki zagovarja eno od žrtev obtoženega pedofila Jeffreyja Epsteina. 

Po njegovih besedah se lahko tudi zgodi, da bodo pred sodnika poklicali prinčevo nekdanjo ženo, hčerki, celo kraljico in zakonca Sussex.

Kuvin tudi meni, da bi se moral Andrew pripraviti na zelo osebna vprašanja. "Ne dvomim, da bo moral odgovoriti na vprašanje o svojih genitalijah. Nič ni prepovedano. Če lahko mladoletno dekle opiše njegove genitalije … Kako naj bi vedela, če nista imela razmerja?"

Mirror tudi poroča, da bi se princ lahko pogodil izven sodišča, a o tem menda ne razmišlja, saj želi braniti svoje dobro ime.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.