Magazin > VIP
57 ogledov

Princ Andrew in Fergie spet par?

princ Andrew Sarah Ferguson Reuters
Princ Andrew in njegova nekdanja žena Sarah Ferguson naj bi se spet zagrela drug za drugega.

Govorice, da se je med princem Andrewom in Sarah Ferguson spet vnela ljubezen, so se pojavile v začetku meseca, ko je Sarah, znana tudi kot Fergie, svojega moža in skupni hčerki pospremila na dvorec Balmoral. Fergie je kraljica na dvorec nazadnje povabila davnega leta 1992, kar bi lahko bil dokaz, da se med golobčkoma spet nekaj plete.

“Verjemi mi, poročila se bosta. Poroka je le še vprašanje časa,” je izdal prijatelj nekdanjih zakoncev, ena od prič pa je povedala, da so se do Sarah vsi vedli tako kot pred 17 leti, ko je bila še članica kraljeve družine. 

Neki drugi vir pa je povedal, da sta z bivšo ženo le prijatelja in da skupaj ne bosta več stopila pred oltar.

Sarah in Andrew sicer nista nikoli prekinila stikov, tudi takrat ne, ko je Sarah novinarju pod krinko prodajala dostop do nekdanjega moža. “Ločila sva se, ker sem želela delati. Z Andrewom sva se strinjala, da tega ne morem, dokler sem del kraljeve družine,” je pred časom izdala Sarah in zavrnila namigovanja, da so bili za ločitev krivi skoki čez plot.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.