Magazin > VIP
20010 ogledov

"Princ Andrew je bil obseden z analnim seksom"

princ andrew Profimedia
Neverjetno, kaj naj bi ji rekel, ko sta se spoznala.

Fizioterapevtka Emma Gruenbaum je za The Sun povedala, da je bil med njenimi znanimi strankami tudi princ Andrew. Gruenbaumovo mu je priporočila njegova bivša žena Sarah Ferguson.

Gruenbaum pravi, da se je princ od prve sekunde obnašal neprimerno. Obseden je bil z analnim spolnim odnosom, trdi fizioterapevtka, ki je Andrewa spoznala leta 2005, ko ji je bilo 34 let.

Prišla je na njegov dom, kjer so ji razložili, da bo princa masirala v njegovi spalnici, čemur se je takoj uprla. Njegov pomočnik ji je razložil, da druge opcije ni, saj je "vojvodi tako všeč". Med pripravljanjem orodja se ji je princ približal od zadaj in rekel: "Lepa zadnjica. Ga sprejmeš v zadnjico?" Gruenbaum mu je odgovorila, da to ni njegova stvar in kljub napetosti v sobi nadaljevala delo. "Pod brisačo je bil vedno gol. Ves čas je govoril o analnem seksu in se o tem šalil. Vprašal me je, kdaj sem nazadnje imela spolne odnose," je povedala in dodala: "Vsakič je prestopil mejo. Poskušal me je objeti."

Leta 2019 se je Andrew v intervjuju za BBC branil obtožb Virginie Roberts Giuffre, ki trdi, da jo je zlorabil. Princ je v pogovoru povedal, da je skupna fotografija z Virginio fotomontaža, saj ne mara objemov. Gruenbaum pravi, da je to neumnost, saj ga je morala odrivati stran od sebe. "Obnašal se je kot kreten," je še povedala za časnik in dodala, da je princ po šestih obiskih prekinil sodelovanje. Po njenem mnenju zato, ker si je želel več kot le masaž, a tega od nje ni dobil. 

Fizioterapevtka se je za pogovor z mediji odločila po tem, ko so odvetniki princa izjavili, da se Virginia dogodkov ne spominja dobro. 

princ andrew | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 12
  • Avatar pantani
    pantani 07:40 15.februar 2022.

    Kaj bi ga tepu prasca!!!

  • kapibara1 19:15 14.februar 2022.

    Čak mal, če ma človk fukiš fetiš, kaj je to narobe... ? Vsak ga ima !!

  • Boschtjan Zupanchich 13:39 14.februar 2022.

    Dajte objavtiti kako Pomembnejšo novio, ne pa te pokvarjenske spolne iztirjence reklamirati !!! Hvala.