Magazin > VIP
6403 ogledov

Princ Andrew: Tako žalosten je bil njegov rojstni dan

princ andrew Profimedia
Princ je v soboto praznoval 62. rojstni dan.

Princ Andrew se je z Virginio Giuffre, ki ga je obtožila zlorabe, pogodil, s svojo družino pa očitno ne. Še zlasti princ Charles naj bi bil na brata jezen kot ris, saj je škandal močno načel ugled monarhije. 

Andrew pa lahko še vedno računa na svojo mamo, kraljico Elizabeto, ki mu bo, dokler ne proda svojih nepremičnin, posodila denar, ki ga sedaj dolguje Giuffre. Gre za 12 milijonov funtov, ki jih bo nakazal njeni dobrodelni organizaciji. 

V soboto je princ, ki mu je kraljica pred kratkim odvzela vse nazive, praznoval rojstni dan. Tako osamljen na ta dan menda še nikoli ni bil ... Večji del dneva naj bi bil sam doma, na posestvu Royal Lodge, ki se nahaja pet kilometrov od dvorca Windsor. The Telegraph poroča, da mu je družbo delala bivša žena Fergie, ali sta ga obiskali hčerki, ni znano. Kraljice zagotovo ni bilo blizu, saj se je okužila s korono, pa tudi javno mu ni čestitala. V tišino so se zavili tudi ostali člani kraljeve družine. 

Princ je v manjšem krogu praznoval tudi lani, saj so slavje zaradi epidemije odpovedali. So mu pa v čast zazvonili zvonovi westminstrske opatije, ki so letos ostali tiho. Verjetno je pogrešal tudi zastave, ki so jih za njegov praznik vsako leto razobesili po javnih ustanovah ...

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.