Magazin > VIP
34 ogledov

Princ Ernst August izginil

Ernst August EPA
Hanovrskega princa Ernsta Augusta, moža monaške princese Caroline, že več kot eno leto ni na spregled.

Da je z njim nekaj narobe, se je začelo ugibati v začetku meseca, saj ga ni bilo na pogrebu sestrine tašče, grofice Eilike. Tam so videli prinčeva sinova Ernsta Augusta jr. in Christiana ter celo njegovo nekdanjo ženo Chantal Hochuli, le njega ni bilo blizu …

Revija Bunte poroča, da se princ že več kot eno leto ni udeležil nobenega dogodka. Na pogrebu se je šušljalo, da se je zatekel v svojo lovsko kočo v Avstriji, ki jo le redkokdaj zapusti. Njegovo razpoloženje menda ves čas niha, podobno kot pri depresiji, poročajo, poleg tega pa naj bi imel zdravstvene težave.

Prinčevi sosedi molčijo kot grob. Njegovo kočo sredi gozda varujejo psi, do nje je mogoče priti le po zasebni poti. "Le kaj se je zgodilo z enim najvplivnejših modrokrvnežev v Evropi,“ se sprašuje prej omenjena revija.

Njegov padec se je sicer začel leta 1998, ko je z dežnikom napadel snemalca. Kmalu zatem se je s pestmi lotil tudi nekega lastnika diskoteke in fotografinje ter se v javnosti olajšal. Takšnega obnašanja na monaškem dvoru niso bili vajeni in tudi zato naj bi se začel krhati njegov zakon s Caroline, s katero že nekaj let ne živita več pod eno streho.

Nazadnje se je o princu pisalo leta 2014, ko je svetu predstavil svoje mlado dekle. Ljubezen ni dolgo trajala. Prijatelji pravijo, da lepotice še vedno ni prebolel. Princ pa ni izgubil le svoje ljubimke, ampak tudi prijatelja Larsa Korschena, ki je nepričakovano umrl. Je bilo to zanj preveč?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.