Magazin > VIP
23 ogledov

Princ George dobil še tri botre, a ne Pippe

princ William, Kate Middleton FameFlynet
Kate Middleton in princ William sta menda že skoraj dokončala seznam botrov za princa Georgea, a na njem za zdaj ni Katine sestre Pippe Middleton. Je slavna sestra izvisela?

Britanski mediji poročajo, da princ William in Kate Middleton spet kršita tradicijo. Tokrat z izbiro botrov za malega princa Georgea, saj tega naziva ne nameravata dati nobenemu članu kraljeve družine, temveč sta za botre (za zdaj) imenovala svoje najbližje prijatelje. Pri izbiri botrov namreč dajeta prednost dolgoletnemu prijateljstvu in predanosti kot pa modri krvi.

Pippa in Harry še nista botra

Potem ko je Wills sporočil, da bo eden od botrov njegov kontroverzni prijatelj Guy Pelly, časnik Sunday Times poroča, da sta botra postala še Williamov prijatelj in nekdanji sošolec Fergus Boyd ter Katina prijateljica iz šolskih dni Emilia d'Erlanger. Omenjeni časnik sicer piše tudi, da naj bi William za botra izbral še prijatelja Hugha van Cutsema, a britanska kraljeva palača teh imen še ni potrdila.

Kot smo že pisali, bo princ George najverjetneje dobil pet ali šest botrov, kar pomeni, da je nekaj mest še prostih. Dva bi morala po predvidevanjih zasesti še princ Harry in Pippa Middleton, vendar kraljevi par tega še ni sporočil. Končni seznam botrov za bodočega angleškega kralja bo znan najpozneje ob njegovem krstu, ki se bo zgodil 23. oktobra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.