Magazin > VIP
31 ogledov

Princ George ne bo dobil, kar mu pripada

Kate Middleton princ George EPA
Mali princ George menda ne bo dobil svoje uspavanke, ki mu kot članu kraljeve družine pripada, ker naj bi bil kraljičin skladatelj preveč zaposlen.

Skladatelj in predstavnik kraljičine glasbe Peter Maxwell Davies, ki je spisal že številne ode za različne kraljeve priložnosti, pravi, da je preveč zaposlen, da bi napisal posebno uspavanko za novopečenega princa in bodočega kralja Georgea. Peter je pred kratkim prestal zdravljenje za raka, poleg tega pa je utrpel še izgubo partnerja Colina. Poleg tega je trenutno polno zaposlen z ustvarjanjem nove glasbe, zato princ preprosto ne pride na vrsto. "Zelo sem zaposlen s pisanjem svoje desete simfonije, ki je pravzaprav sploh še nisem začel," je pojasnil za britanski časnik Telegraph.

Meastro, ki vsako leto za kraljico Elizabeto II napiše novo božično pesem, je pred dvema letoma napisal tudi romantično skladbo za princa Williama in vojvodinjo Catherine, ki jo je zaigral na njuni poroki, mali George pa bo očitno prikrajšan za svojo pesem. Na pomoč so poklicali še pesnico Carol Ann Duffy, ki pa ima prav tako prenatrpan urnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.