Magazin > VIP
2672 ogledov

Princ Harry povedal nekaj pomembnega, vsi so gledali le to

princ harry Profimedia
Harry je spregovoril o resni temi, splet pa se pogovarja le o njegovi pričeski.

Princ Harry je z direktorjem podjetja "BetterUp", Alexijem Robichauxjem, spregovoril o duševnem zdravju. Da je imel britanski princ v preteklosti težave, je znano že nekaj časa. Sedaj je opisal, kako se je počutil, ko je pregorel. "Kot bi svečo prižgal z obeh strani," je dejal in dodal, da je bil brez vsakršne energije, zaradi česar je bil prisiljen pogledati vase. Princ je ob tem poudaril, da bi morala biti skrb zase in svoje zdravje pri vseh na prvem mestu, kar je v tem kaotičnem svetu zelo težko. "Najprej odpade skrb zase. To kot oče in mož priznam," je dejal.  

Bolj kot o Harryjevih modrih besedah pa po spletu odmeva njegova pričeska, ki je sedaj precej krajša. Javnost je navdušena! "Harry ima novega frizerja. Obožujemo spremembo!" je zapisal komentator, nekdo drug pa je dodal: "Naš princ Harry je vroč, fit in čudovit!"

 

 
Komentarjev 1
  • Donna_Curtis 11:19 10.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎