Magazin > VIP
47 ogledov

Princ Harry našel krivca za gole fotke

princ Harry Reuters
Princ Harry je jezen na svoje varnostnike.

Princ Harry ne more verjeti, da so njegovi varnostniki, ki ga varujejo 24 ur na dan, dovolili fotografiranje na njegovi zasebni zabavi. "Logično je, da bi morali varnostniki slavnih poskrbeti, da povabljenci na žurke njihovih delodajalcev pred vrati pustijo fotoaparate in mobilnike. Harryjeve varnostnike plačujejo britanski davkoplačevalci. Z njim potujejo po vsem svetu in poskrbeti bi morali, da princ ne bi zašel v težave," je povedal vir. A Harry je kljub temu v težavah. Britanska kraljica nad golimi fotografijami vnuka ni bila prav nič navdušena. Harry pa se ne boji le njene jeze, ampak tudi za svojo kariero v vojski, kjer tovrstnih škandalov prav nič ne potrebujejo.

Britanski dvor je sicer vse medije na Otoku prosil, naj golih fotografij ne objavljajo. Zagrozili so jim, da jih ne bodo več spuščali na kraljeve dogodke, če bi se spozabili. Tabloid The Sun se je znašel in slekel svojega novinarja, ki je skupaj s kolegico popolnoma gol zaigral prizor iz Harryjeve hotelske sobe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.