Magazin > VIP
3325 ogledov

Princ Harry odpustil tesno sodelavko in razveselil dvor

meghan markle, princ harry Profimedia
Bo knjiga izdana še letos?

Od leta 2018 sta zakonca Sussex ostala že brez 12 zaposlenih, med drugim tudi brez osebne asistentke, strokovnjaka za odnose z javnostmi in glavnega odgovornega za njuno varovanje.

Sedaj pa so britanski mediji izvedeli, da je Harry odpustil tiskovno predstavnico Toyo Holness, zaradi česar bi lahko trpel eden od njegovih pomembnih projektov - objava avtobiografije, za katero je skrbela Holness. Harry knjigo piše že nekaj mesecev, izšla pa naj bi še letos. Založba Penguin Random House pravi, da datum izdaje še ni določen in da ne morejo potrditi, ali bo knjiga na prodajne police prišla še v tem letu. Zagotovo pa jim ni vseeno, da Harry zamuja, saj je za knjigo v žep že pospravil več milijonov.

Dvor pa je novica verjetno razveselila. Člane kraljeve družine namreč skrbi, kaj vse bo Harry razkril javnosti. Negativnih novic še zlasti v letu, ko kraljica praznuje 70. obletnico svoje vladavine, ne želi nihče slišati ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.