Magazin > VIP
116 ogledov

Princ Harry otipaval dekleta na Hvaru

Princ Harry Reuters
Princ Harry si je med vikendom privoščil divjo zabavo do jutranjih ur v diskoteki na Hvaru.

Britanski princ, ki je znan po tem, da se rad zabava, se je med vikendom mudil na hrvaškem Hvaru, kjer se je v soboto z družbo zabaval do petih zjutraj, poroča hrvaški portal 24sata. "Pil je pivo, viski in vodko. Noge so mu klecale in komaj je še lahko plesal," je razkril očividec iz diskoteke Veneranda, kjer se je v soboto zabaval princ. "V kavbojkah in srajci se je parkrat vrgel v bazen kluba. Bil je vinjen. Želel sem se fotografirati z njim, vendar je takoj, ko je videl fotoaparat, pobegnil od mene," je še povedal obiskovalec kluba in dodal: "Otipaval je dekleta in jih ves čas trepljal po zadnjicah. Njegovi varnostniki so ga prosili, naj odide, vendar ni hotel. Želel je še ostati in plesati."

Priljubljeni Harry je znan po svojem veseljačenju. Poleg tega naj bi že pri 16 letih svojemu očetu, prestolonasledniku Charlesu, priznal, da kadi marihuano in pije alkohol. Zaskrbljeni oče ga je takoj poslal na rehabilitacijo.

Princ je s splitskega letališča odletel v nedeljo popoldne – na začudenje mnogih z redno linijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.